Smedby / Stenhagen 1

Åkersberga
Smedby / Stenhagen 1
  • 28 hyresrätter
    Inflyttning:
    Prel. 2014
    Bostäder: 28 hyresrätter
    Hyresnivåer: Fastställs av Armada

  • Armada Bostäder kommer att ansvara för uthyrningen.

HEMMA

Välkommen hem.

Här är området som vi känner att många drömmer om. En lantlig miljö med trähus i en mänsklig skala. De är gestaltade på ett sätt som ska bidra till livskvalitet och få dig att känna dig som hemma. Ändå är avståndet till Stockholm kort och kommunikationerna goda. Smedby / Stenhagen 1 kommer att uppföras under 2013- 2014 och Armada Bostäder kommer äga och sköta uthyrningen. 
rcc-smedby-01.jpg rcc-smedby-02.jpg rcc-smedby-03.jpg
 

INOMHUS

Rummen är mycket ljusa och luftiga. Takhöjden är 2,5 meter och fönstren går upp till 2,2 meter.

Golvmaterialen är noga utvalda. Klinker i bad- och duschrum och parkett i övriga rum ger ett enhetligt och naturligt intryck. Raka siktlinjer och bra rörlighet mellan rummen ger dynamiskt boende. Uttag för TV, bredband och telefoni finns i alla rum. Utöver det fasta tv-utbudet finns förstås tillvalsmöjligheter.

Köken är genomtänkta och utrustade med diskmaskin och mikrougn. I treorna ligger matplatsen som en förlängning av vardagsrummet. Det stora sammanhängande rummet är drygt 30 kvadratmeter.
vardagsrum.jpg vy-tom-interior.jpg vy-tomt-kok.jpg
 
LÄGET

Smedby ligger i skärgårdskommunen Österåker, ungefär 30 kilometer från Stockholm. Kommunen ligger i södra Roslagen och är en del av Stockholms län. År 2010 var invånarantalet drygt 39 000. Centralort är Åkersberga. 
 
KARTA